Netwerk evenement Groningen

De eerste halve finale van de Young Business Award wordt jaarlijks in Groningen georganiseerd. Het netwerk evenement in Groningen wordt gemiddeld door zo’n 400 bezoekers bezocht.

Het netwerk evenement Young Business Award in Groningen bezoeken? Meld jezelf dan hier aan als bezoeker voor de halve finale van de Young Business Award in MartiniPlaza Groningen

Netwerk evenement Groningen

De afgelopen jaren is vaak de eerste voorronde van de scale-up competitie Young Business Award (YBA) in MartiPlaza Groningen georganiseerd. Het netwerk evenement biedt een stimulerend programma voor de startupscene in Groningen. Bij dit netwerk evenement in stad Groningen ontmoet je samen met 400 bezoekers de top van de Nederlandse startupscene. Het netwerk evenement is de ontmoetingsplek voor jonge ondernemers, professionals en investeerders

60 seconden. Binnen die tijd moet elke startup ondernemer met een pakkende pitch iedereen overtuigen. Waarom moet juist deze startup een finale ticket van de Young Business Award ontvangen? Daarna neemt de jury de regio over met een spervuur aan vragen. Daarna is het tijd voor een spervuur aan vragen. Eerst vanuit de juryleden op het podium en dan neem jij als bezoeker de regie over om deze ondernemers het hemd van het lijf te vragen. Tijdens de voorrondes pitchen jaarlijks twaalf deelnemers voor vier finale tickets. Tijdens de finale van de Young Business Award (later in het jaar) pitchen in totaal vier finalisten om de felbegeerde award. De winnaar van de competitie ontvangt ook de titel: ‘Beste Jonge Onderneming van Nederland’.

Startup ecosysteem in Groningen

Als bezoeker ontmoet je bij dit netwerk evenement echt de beste startups van Nederland. De deelnemers die op dit podium staan hebben samen altijd al voor tientallen miljoenen aan groeigeld opgehaald bij investeerders. En dat is ook interessant voor Groningen als regio. Zo zijn er meerdere oud deelnemers via de Young Business Award in contact gekomen met het startup ecosysteem van Groningen.

De 12 halve finalisten van de Young Business Award 2020 haalden samen ook al voor 60 miljoen euro aan groeigeld op bij investeerders. Als bezoeker wil je dit netwerk evenement in Groningen absoluut niet missen. Dit wordt een avond genieten van fantastische startup verhalen die afkomstig zijn van de meest innovatieve bedrijven uit Nederland.

Netwerk bijeenkomst in Groningen bezoeken

Bezoek jij dit jaar samen met 400 bezoekers het netwerk evenement in Groningen? Dat kan! Gratis zelfs. Het netwerk evenement in Groningen wordt jaarlijks georganiseerd. Bekijk hier wanneer de eerst volgende voorronde van de Young Business award in Groningen wordt georganiseerd. Hier ontmoet je de allerbeste startups van Nederland en een fantastisch zakelijk netwerk. Een netwerk bijeenkomst die je absoluut niet wilt missen.

De partners van de Young Business Award Foundation maken het gratis bezoeken van het netwerk evenement financieel mogelijk. Meer informatie of jezelf aanmelden als bezoeker kan via het aanmeldformulier.

Netwerk evenement Groningen

Pitch Groninger startup mr chadd tijdens het netwerk evenement Young Business Award in Groningen.

Netwerken in Groningen

Als ondernemer of professional is het bezoeken van een netwerk evenement over het algemeen een uitstekende manier om in contact te komen met gelijkgestemde. Uiteraard is het ook een goed middel om jezelf als ondernemer of professional in de spotlights te zetten. Al is het tijdens een netwerk evenement wel belangrijk om communicatief een duidelijk verhaal te hebben. Want veel ondernemers of professionals werken en spreken dagelijks in vaktaal met elkaar. Bij een  netwerk evenement met honderden bezoekers ontmoet je nieuwe mensen. Dit zijn vaak ook ondernemers of professionals uit andere sectoren. Als je met hun in contact wil komen is het belangrijk om een duidelijke pitch te hebben die voor een breed publiek goed begrijpbaar is. Dit helpt om je eigen verhaal scherp over te brengen en om het gesprek met onbekende soepel te starten.

  • De Ondernemer