Netwerk evenement Emmen

De finale van de Young Business Award is met 800 bezoekers jaarlijks het grootste netwerk evenement in Emmen. 

Het netwerk evenement Young Business Award in Emmen bezoeken? Meld jezelf dan hier aan als bezoeker voor de finale Young Business Award in het Atlas Theater te Emmen. 

Netwerk evenement Emmen

De finale van de Young Business Award (YBA) is een netwerk evenement met een stimulerend programma voor de Emmense startupscene. Bij de YBA in Emmen ontmoet je samen met 800 bezoekers de top van de Nederlandse startupscene. Het netwerk evenement is de ontmoetingsplek voor ondernemers, professionals en investeerders.

60 seconden. Binnen zo’n korte tijd moet elke startup entrepreneur met een zinderende pitch iedereen overtuigen van zijn of haar startup. Daarna neem jij als bezoekers samen met de kritische jury de regie voor 10 minuten over met een spervuur aan vragen. Tijdens de finale strijden de vier finalisten om de kristallen award. De winnaar ontvangt ook de titel: ‘Beste Jonge Onderneming van Nederland’.

Het zijn niet de minste startups die pitchen tijdens de finale van de Young Business Award. De finalisten van de afgelopen jaren haalden samen altijd al voor tientallen miljoenen aan groeigeld op bij investeerders. Zo hebben de 12 halve finalisten van de Young Business Award 2020 samen ook al voor 60 miljoen euro aan groeigeld opgehaald bij investeerders. Dit netwerk evenement in Emmen wil je als bezoekers absoluut niet missen. Dit wordt vuurwerk, spanning en sensatie, maar vooral ook genieten van de fantastische verhalen afkomstig van de meest innovatieve startups uit Nederland.

Netwerk bijeenkomst in Emmen bezoeken

Kom jij samen met 800 bezoekers het netwerk evenement bezoeken? Dat kan! Gratis zelfs. De netwerk bijeenkomst in Emmen wordt jaarlijks georganiseerd. Bekijk hier wanneer de eerst volgende finale van de Young Business award wordt georganiseerd. Hier ontmoet je de allerbeste startups van Nederland en een fantastisch zakelijk netwerk.

De partners van de Young Business Award Foundation maken het gratis bezoeken van het netwerk evenement financieel mogelijk. Meer informatie of jezelf aanmelden als bezoeker kan via het aanmeldformulier.

Netwerk event Emmen

Het begin van de YBA-Finale. De openingshow is jaarlijkst het begin van het grootste netwerk evenement in Emmen.

Netwerken in Emmen

Het bezoeken van een netwerk evenement is over het algemeen een goede manier om in contact te komen met andere commerciële en maatschappelijke organisaties. Uiteraard is het ook een uitstekend middel om jezelf als ondernemer of professional in de spotlights te zetten. Al is het tijdens een netwerk evenement wel belangrijk om communicatief een duidelijk verhaal te hebben. Want veel ondernemers of professionals werken en spreken dagelijks in vaktaal met elkaar. Bij een  netwerk evenement met honderden bezoekers ontmoet je nieuwe mensen. Dit zijn vaak ook ondernemers of professionals uit andere sectoren. Als je met hun in contact wil komen is het belangrijk om een duidelijke pitch te hebben die voor een breed publiek goed begrijpbaar is. Dit helpt om je eigen verhaal scherp over te brengen en om het gesprek met onbekende soepel te starten.

  • De Ondernemer