Meld je via deze pagina aan als bezoeker voor de netwerk event van de Young Business Award. Op de foto presenteert Jort Kelder de finale van de startup competitie. Het netwerk event in Emmen wordt jaarlijks door 800 bezoekers bezocht.

Netwerk event Emmen

Het bezoeken van een netwerkt event is doorgaans een goede manier om jezelf en je onderneming in de spotlights te zetten. Wil jij ook graag in contact komen met nieuwe klanten, leveranciers, talenten, en investeerders? Bezoek dan binnenkort een netwerk event in Emmen of lees hier een aantal tips voor tijdens het netwerken.

Binnenkort zelf een netwerk event bezoeken? Bekijk hier de agenda met netwerk events in Emmen en meld je gratis aan als bezoeker.

startup event

De finale van de Young Business Award in Emmen. Jaarlijks het grootste startup event van Nederland. Bekijk hier de drie startup events die de Young Business Award jaarlijks organiseert in Groningen, Leeuwarden en Emmen.

Netwerk event Emmen

Elk jaar wordt in Emmen de finale van de startup competitie Young Business Award georganiseerd. Het netwerk event in Emmen biedt een stimulerend programma voor de Drentse startupscene. Bij het netwerk event in Emmen ontmoet je jaarlijks samen met 800 bezoekers het beste van de Nederlandse startupscene. De netwerk bijeenkomst is de ontmoetingsplek voor ondernemers, professionals en investeerders.

60 seconden pitch

60 seconden. Dat is alle tijd die elke startup ondernemer krijgt om met een pakkende pitch iedereen te overtuigen. Want waarom moet zijn of haar startup de Young Business Award winnen? Direct na de pitch is het tijd voor een spervuur aan vragen. Eerst vanuit de kritische juryleden op het podium en dan neem jij als bezoekers de regie over om deze ondernemers het hemd van het lijf te vragen. Tijdens de finale pitchen in totaal vier finalisten om de felbegeerde award. De winnaar van de competitie ontvangt ook de prijzenpot van 15.000 euro en de titel: ‘Beste Jonge Onderneming van Nederland’.

Je ontmoet als bezoeker bij dit netwerk event de allerbeste startups van Nederland. De finalisten die de afgelopen jaren op dit podium pitchten haalden samen altijd al voor tientallen miljoenen aan groeigeld op bij investeerders. En dit is voor het startup ecosysteem in Drenthe enorm interessant. Want er zijn meerdere oud deelnemers die inmiddels zaken doen of zelfs hun productie in de provincie Drenthe hebben ondergebracht.

De 12 halve finalisten van de Young Business Award 2020 haalden samen al voor 60 miljoen euro aan groeigeld op bij investeerders. Als bezoeker wil je dit Drentse netwerk event absoluut niet missen. Dit wordt een avond genieten van fantastische startup en scale-up verhalen die afkomstig zijn van de meest innovatieve bedrijven uit Nederland.

Netwerk bijeenkomst in Emmen bezoeken

Ben jij er samen 800 bezoekers bij het netwerk event in Emmen? Dat kan! Het bezoeken van de finale is zelfs gratis.

Bekijk hier wanneer de eerst volgende netwerk event in Drenthe wordt georganiseerd. Hier ontmoet je de allerbeste startups van Nederland en een fantastisch zakelijk netwerk.

De partners van de Young Business Award Foundation maken het gratis bezoeken van het netwerk event financieel mogelijk. Meer informatie of jezelf aanmelden als bezoeker kan via het aanmeldformulier.

Netwerk event Emmen

De openingshow van het netwerk event in Emmen. De netwerk bijeenkomst YBA in Emmen wordt jaarlijks door 800 bezoekers bezocht.

Netwerken in Emmen

Er bij zijn als bezoekers tijdens een netwerk event is een mooie kans om jezelf bij andere event bezoekers in de schijnwerper te zetten. Dit doe je tijdens zakelijk event altijd door zelf actief op mensen af te stappen die je niet kent. Door je eigen verhaal te vertellen aan andere bezoekers. Al blijft het voor de eerste keer bezoeken van een netwerk bijeenkomst altijd een beetje spannend. Hoewel veel mensen zeker niet bang zijn om een praatje te maken met vreemden. Blijft het bezoeken van grootschalige zakelijk events bij veel mensen toch een klein beetje voelen als een eerste date. Realiseer je dan ook dat dit waarschijnlijk ook voor andere bezoekers geld. Of dat personen die vaker een netwerk evenement bezocht hebben dit in het verleden waarschijnlijk ook zo hebben ervaren.

Al is het opdoen van inspiratie en het ontmoeten van nieuwe mensen voor veel mensen de reden om een zakelijk event te bezoeken. En wees eens heel eerlijk. Het is ook fijn om even los te komen van de dagelijkse werkzaamheden en anders het zakelijke leven te kijken. Dit los komen helpt voor veel mensen om zich te motiveren nieuwe activiteiten te ondernemen. Het geld voor veel mensen dat ze na het bezoeken van een zakelijk event vaak vol zitten met ideeën, inzichten en met nieuwe energie naar hun zakelijk leven kijken. Door te praten met gelijk gestemden of juist te luisteren naar verhalen van mensen die vooruitstrevend zijn. Dit helpt enorm om zelf nieuwe activiteiten op te pakken, jezelf als persoon te ontwikkelen of eindelijk de stap te zetten die je in het verleden niet durfde te zetten.

De vier juryleden tijdens het netwerk event Young Business Award in Emmen.

  • De Ondernemer