Begin show van het startup event Young Business Award in Emmen.

Bezoeken startup events in Emmen

Wanneer je als Drentse ondernemer net bent gestart dan hoef je het wiel natuurlijk niet helemaal opnieuw uit te vinden. Er zijn in de Provincie Drenthe verschillende hulp programma’s zoals ‘Ik ben Drents Ondernemer‘ die je verder kunnen helpen bij het opstarten van een eigen bedrijf.

Het bezoeken van startup events kan je als startende en ervaren ondernemer ook enorm helpen. Bij dit soort evenementen ontmoet je gelijk gestemde en doe je als Drentse ondernemer nieuwe inspiratie op voor je bedrijf. Want de uitdagingen die voor jou spelen. Daar lopen of zijn andere ondernemers ook al tegen aangelopen. En misschien kan jij een andere Drentse ondernemer wel helpen met zijn of haar uitdagingen.

Een startup event in Emmen bezoeken? Meld je dan hier aan als bezoeker voor het eerst volgende startup evenement in Emmen.

Door als ondernemer actief startup events te bezoeken of als deelnemer op het podium te staan kan je in contact komen met startup ondernemers die je nog niet kent. En misschien hebben deze ondernemers wel de antwoorden op deze vragen. Maar bij een dergelijke startup events kan je natuurlijk ook in contact komen met andere specialisten, leveranciers en potentiële klanten.

Het is juist daarom dat het netwerken bij startup events een geschikte manier is om jezelf onder de aandacht te brengen. Als Drentse ondernemer wil je tijdens een Drents startup event natuurlijk in contact komen potentiële klanten en toekomstige investeerders. Al is het ook verstandig om tijd te investeren in je relaties met journalisten. Er komt een moment dat je startup verhaal aan een breder publiek verteld moet gaan worden. Juist dan wil je alvast een paar journalisten goed kennen en kunnen vertrouwen om dit verhaal te publiceren.

Jort Kelder was de eerste vijf jaar de presentator van het startup event Young Business Award in Emmen.

Young Business Award Emmen

De Young Business Award (YBA) is in 2014 ontstaan bij de Drentse voetbalclub FC Emmen. De startup competitie was het eerste startup event in Emmen en groeide jaar op jaar door tot het grootste netwerk evenement van de Gemeente Emmen. Er komen jaarlijks 800 bezoekers uit heel Nederland naar het startup spektakel in het Atlas Theater in Emmen. De felbegeerde prijs is voor startups tegenwoordig een manier geworden om zich bij investeerders en de landelijke media te presenteren. De finale van de Jonge Ondernemersprijs Young Business Award wordt jaarlijks na de zomervakantie (medio september) in Emmen georganiseerd.

Het startup event in Emmen is gratis te bezoeken. De partners van de Young Business Award Foundation maken dit financieel mogelijk. Aanmelden als bezoeker voor een van de drie startup events kan via het aanmeldformulier voor bezoekers.

  • De Ondernemer