Pitch event Groningen

De Young Business Award organiseert jaarlijks een pitch event in Groningen dat door 400 bezoekers wordt bezocht. Het pitch event in Groningen is jaarlijks de eerste halve finale van de pitch competitie.

Pitch event Groningen

Het bezoeken van een pitch event is doorgaans een goede manier om jezelf en je startup in de spotlights te zetten. Wil jij ook graag in contact komen met nieuwe klanten, leveranciers, talenten en investeerders of juist de beste startups en scale-ups van Nederland ontmoeten? Bezoek dan binnenkort een pitch event in Groningen of lees hier wanneer de eerst volgende halve finale van de Young Business Award in Groningen wordt georganiseerd.

Binnenkort zelf een pitch event bezoeken? Bekijk hier de agenda met pitch events in Groningen en meld je gratis aan als bezoeker.

YBA Groningen

Pitch Groninger startup Mr. Chadd tijden de halve finale Groningen. Het pitch event in Groningen is jaarlijks de eerste halve finale van de startup competitie Young Business Award.

Pitch event bezoeken

Er bij zijn als bezoekers tijdens een startup evenement is een mooie kans om jezelf bij andere bezoekers in de schijnwerper te zetten. Dit doe je tijdens een startup evenementen altijd door zelf actief op mensen af te stappen die je niet kent. Door je eigen verhaal te vertellen aan andere bezoekers. Al blijft het voor de eerste keer bezoeken van een pitch- of netwerk evenement altijd een beetje spannend. Hoewel veel mensen zeker niet bang zijn om een praatje te maken met vreemden. Blijft het bezoeken van grootschalige startup evenementen bij veel mensen toch een klein beetje voelen als een eerste date. Realiseer je dan ook dat dit waarschijnlijk ook voor andere bezoekers geld. Of dat personen die vaker een startup evenement bezocht hebben dit in het verleden waarschijnlijk ook zo hebben ervaren.

Al is het opdoen van inspiratie en het ontmoeten van nieuwe mensen voor veel mensen de reden om een startup evenement te bezoeken. En wees eens heel eerlijk. Het is ook fijn om even los te komen van de dagelijkse werkzaamheden en anders het zakelijke leven te kijken. Dit los komen helpt voor veel mensen om zich te motiveren nieuwe activiteiten te ondernemen. Het geld voor veel mensen dat ze na het bezoeken van een startup evenement vaak vol zitten met ideeën, inzichten en met nieuwe energie naar hun zakelijk leven kijken. Door te praten met gelijk gestemden of juist te luisteren naar verhalen van mensen die vooruitstrevend zijn. Dit helpt enorm om zelf nieuwe activiteiten op te pakken, jezelf als persoon te ontwikkelen of eindelijk de stap te zetten die je in het verleden niet durfde te zetten.

Pitch event Groningen

Een gesprek tussen deelnemer Hotelchamp en presentator Jan Versteegh. Het gesprek is tijdens het pitch event Young Business Award in Groningen.

Pitch competitie

Elk jaar organiseert de Stichting Young Business Award drie pitch events verspreidt over Noord-Nederland. De pitch events in Groningen en Leeuwarden zijn beide een halve finale waarin de finalisten van de startup competitie worden geselecteerd. Het derde pitch event is jaarlijks de finale van de Young Business Award in Emmen. Bij dit pitch evenement wordt de ‘Beste Jonge Onderneming van Nederland’ bekend gemaakt en ontvangt de winnaar een prijzenpot t.w.v. 15.000 euro.

Halve finale in Groningen

Het is inmiddels een traditie dat de Young Business Award van start gaat in de stad Groningen. Jaarlijks wordt dan ook de eerste halve finale georganiseerd in MartiniPlaza in Groningen. Het startup event in Groningen is de ontmoetingsplek voor ondernemers, talenten, professionals en investeerders uit heel de provincie Groningen. Bij de halve finale in Groningen ontmoet je samen met 400 bezoekers de beste startups van Nederland. Deze startups strijden tijdens dit pitch event in Groningen om de eerste twee finale-tickets van de Young Business Award.

Deelnemende startups

De deelnemende startups tijdens de halve finale in Groningen zijn enorm innovatief en dagen de gevestigde orde uit om te vernieuwen. Want het moet beter. En het kan beter. Met vaak al miljoenen euro’s groeigeld opzak brengen deze startups baanbrekende innovaties naar de markt. De afgelopen jaren hadden de deelnemende startups in Groningen al voor tientallen miljoenen euro’s aan groeigeld opgehaald bij investeerders.

Pitch event bezoeken in Groningen

Binnenkort zelf een pitch event in Groningen bezoeken? Bekijk hier wanneer het eerst volgende pitch evenement van de Young Business Award in Groningen wordt georganiseerd. Hier ontmoet je de allerbeste pitchers van Nederland en een fantastisch zakelijk netwerk. Een pitch bijeenkomst die je absoluut niet wilt missen. Het bezoeken van alle pitch evenementen van de Young Business Award is gratis.

De partners van de Young Business Award Foundation maken het gratis bezoeken van het netwerk evenement financieel mogelijk. Meer informatie of jezelf aanmelden als bezoeker kan via het aanmeldformulier.

  • De Ondernemer