Pitch event

De Young Business Award organiseert jaarlijks een pitch event in Groningen dat door 400 bezoekers wordt bezocht. Het pitch event in Groningen is jaarlijks de eerste halve finale van de pitch competitie.

Pitch event Leeuwarden

Het bezoeken van een pitch event is doorgaans een goede manier om jezelf en je startup in de spotlights te zetten. Wil jij ook graag in contact komen met nieuwe klanten, leveranciers, talenten en investeerders of juist de beste startups en scale-ups van Nederland ontmoeten? Bezoek dan binnenkort een pitch event in Leeuwarden of lees hier wanneer de eerst volgende halve finale van de Young Business Award in Leeuwarden wordt georganiseerd.

Binnenkort zelf een pitch event bezoeken? Bekijk hier de agenda met pitch events in Leeuwarden en meld je gratis aan als bezoeker.

Pitch event Leeuwarden

Pitch van deelnemer InvoiceFinance tijdens het pitch event Young Business Award in Leeuwarden.

Pitch event bezoeken

Er bij zijn als bezoekers tijdens een startup evenement is een mooie kans om jezelf bij andere bezoekers in de schijnwerper te zetten. Dit doe je tijdens een startup evenementen altijd door zelf actief op mensen af te stappen die je niet kent. Door je eigen verhaal te vertellen aan andere bezoekers. Al blijft het voor de eerste keer bezoeken van een pitch– of netwerk evenement altijd een beetje spannend. Hoewel veel mensen zeker niet bang zijn om een praatje te maken met vreemden. Blijft het bezoeken van grootschalige startup evenementen bij veel mensen toch een klein beetje voelen als een eerste date. Realiseer je dan ook dat dit waarschijnlijk ook voor andere bezoekers geld. Of dat personen die vaker een startup evenement bezocht hebben dit in het verleden waarschijnlijk ook zo hebben ervaren.

Al is het opdoen van inspiratie en het ontmoeten van nieuwe mensen voor veel mensen de reden om een startup evenement te bezoeken. En wees eens heel eerlijk. Het is ook fijn om even los te komen van de dagelijkse werkzaamheden en anders het zakelijke leven te kijken. Dit los komen helpt voor veel mensen om zich te motiveren nieuwe activiteiten te ondernemen. Het geld voor veel mensen dat ze na het bezoeken van een startup evenement vaak vol zitten met ideeën, inzichten en met nieuwe energie naar hun zakelijk leven kijken. Door te praten met gelijk gestemden of juist te luisteren naar verhalen van mensen die vooruitstrevend zijn. Dit helpt enorm om zelf nieuwe activiteiten op te pakken, jezelf als persoon te ontwikkelen of eindelijk de stap te zetten die je in het verleden niet durfde te zetten.

Pitch event Leeuwarden

Presentator Jan Versteegh tijdens het pitch event Young Business Award in Leeuwarden.

Pitch competitie

Elk jaar organiseert de Stichting Young Business Award drie pitch events verspreidt over Noord-Nederland. De pitch events in Groningen en Leeuwarden zijn beide een halve finale waarin de finalisten van de startup competitie worden geselecteerd. Het derde pitch event is jaarlijks de finale van de Young Business Award in Emmen. Bij dit pitch evenement wordt de ‘Beste Jonge Onderneming van Nederland’ bekend gemaakt en ontvangt de winnaar een prijzenpot t.w.v. 15.000 euro.

Halve finale in Leeuwarden

Het is inmiddels een traditie dat de laatste twee finalisten van de Young Business Award worden geselecteerd in stad Leeuwarden. Jaarlijks wordt dan ook de tweede halve finale georganiseerd in De Harmonie in Leeuwarden. Het startup event in Leeuwarden is de ontmoetingsplek voor ondernemers, talenten, professionals en investeerders uit heel de provincie Friesland. Bij de halve finale in Leeuwarden ontmoet je samen met 400 bezoekers de beste startups van Nederland. Deze startups strijden tijdens dit pitch event in Groningen om de eerste twee finale-tickets van de Young Business Award.

Deelnemende startups

De deelnemende startups tijdens de halve finale in Leeuwarden zijn enorm innovatief en dagen de gevestigde orde uit om te vernieuwen. Want het moet beter. En het kan beter. Met vaak al miljoenen euro’s groeigeld opzak brengen deze startups baanbrekende innovaties naar de markt. De afgelopen jaren hadden de deelnemende startups in Leeuwarden al voor tientallen miljoenen euro’s aan groeigeld opgehaald bij investeerders.

Pitch event bezoeken in Leeuwarden

Binnenkort zelf een pitch event in Leeuwarden bezoeken? Bekijk hier wanneer het eerst volgende pitch evenement van de Young Business Award in Leeuwarden wordt georganiseerd. Hier ontmoet je de allerbeste pitchers van Nederland en een fantastisch zakelijk netwerk. Een pitch bijeenkomst die je absoluut niet wilt missen. Het bezoeken van een pitch evenementen van de Young Business Award is altijd gratis.

De partners van de Young Business Award Foundation maken het gratis bezoeken van het netwerk evenement financieel mogelijk. Meer informatie of jezelf aanmelden als bezoeker kan via het aanmeldformulier.

  • De Ondernemer