scale-up event

Meld je via deze pagina aan als bezoeker voor de scale-up events van de Young Business Award. Op de foto presenteert Jort Kelder de finale van de Young Business Award. Dit scale-up event wordt jaarlijks door 800 bezoekers bezocht.

Scale-up event bezoeken

Ben jij ook nieuwsgierig naar wat de meest serieuze scale-ups van Nederland bezig houdt? Bezoek dan binnenkort een van de scale-up events van de Young Business Award (YBA). Hier ontmoet je als evenement bezoeker de beste scale-ups van Nederland. De drie scale-up events van de scale-up competitie worden jaarlijks door 1.400 bezoekers bezocht.

Het bezoeken van scale-up events is voor zowel startende als ervaren ondernemers enorm interessant. Als startup is hetgeen dat deze scale-ups doen relevant als stip aan de horizon om de komende jaren als team naar toe te groeien. Als founder van een scale-up is het een prima spiegel. Hier zie je hoe andere founders hun onderneming runnen. Daarbij zijn de andere scale-up founders een relevante sparringpartner als het gaat om onderwerpen als talent aantrekken, marktexpansie en funding ophalen.

Binnenkort zelf een scale-up event bezoeken? Bekijk hier de agenda met scale-up bijeenkomsten en meld je gratis aan als bezoeker.

Ontmoetingsplek voor startup, scale-ups en investeerders

Door als scale-up founder of geïnteresseerd diverse scale-up evenementen te bezoeken kom je in contact met andere ondernemers. Ondernemers die de afgelopen jaren dezelfde uitdagingen hebben ervaren met het opschalen van de startup naar de scale-up fase. Jaarlijks organiseert de Young Business Award (YBA) drie scale-up events voor de uitreiking van de prijs voor ‘Beste Jonge Onderneming van Nederland’. Hier ontmoet je als ondernemer andere scale-ups, journalisten en investeerders. De scale-up evenementen hebben ook een enorme aantrekkingskracht op young professionals die interessant zijn als toekomstige medewerker(s).

De bedrijven die bij de Young Business Award op het podium pitchen haalden de afgelopen jaren altijd al voor tientallen miljoenen aan groeigeld op bij investeerders. De strijd tussen deze fantastische scale-ups biedt jaarlijks veel sensatie voor de honderden bezoekers. Zo haalden de twaalf halve finalisten van de Young Business Award 2020 samen ook al voor 60 miljoen euro aan groeigeld op bij investeerders. Dit scale-up event wil je absoluut niet missen. Dit zijn avonden met prachtige scale-up verhalen. Hier ontmoet als bezoeker de nieuwe Adyen en Catawiki in spe.

Wil je je aanmelden als bezoeker voor een van de scale-up events van de Young Business Award? Dat kan gratis via het aanmeldformulier hier.

scale-up event

De laatste tien seconden voor de bekendmaking van de winnaar. Bij het scale-up event Young Business Award wordt de ‘Beste Jonge Onderneming van Nederland’ bekend gemaakt.

  • De Ondernemer