Startup event Drenthe

Meld je via deze pagina aan als bezoeker voor de startup events van de Young Business Award. Op de foto presenteert Jort Kelder de finale van de startup competitie. Dit startup event in Drenthe wordt jaarlijks door 800 bezoekers bezocht.

Startup event Drenthe

Het bezoeken van een startup event is doorgaans een goede manier om jezelf en je onderneming in de spotlights te zetten. Wil jij ook graag in contact komen met nieuwe klanten, leveranciers, talenten, en investeerders? Bezoek dan binnenkort een startup event in Drenthe of lees hier een aantal tips voor tijdens het netwerken.

Binnenkort zelf een startup event bezoeken? Bekijk hier de agenda met netwerk events in Drenthe en meld je gratis aan als bezoeker.

startup event

De finale van de Young Business Award in Emmen. Jaarlijks het grootste startup event van Nederland. Bekijk hier de drie startup events die de Young Business Award jaarlijks organiseert in Groningen, Leeuwarden en Emmen.

Startup event Young Business Award

Jaarlijks wordt in de Drente stad Emmen de finale van de Young Business Award georganiseerd. Het startup event biedt een stimulerend programma voor de Drentse startupscene. Bij startup evenement in Drenthe ontmoet je jaarlijks samen met 800 bezoekers de top van de Nederlandse startupscene. Het startup event is de ontmoetingsplek voor jonge ondernemers, professionals en investeerders.

60 seconden pitch

60 seconden. Dat is alle tijd die elke startup ondernemer krijgt om met een pakkende pitch iedereen te overtuigen. Want waarom moet zijn of haar startup de Young Business Award winnen? Direct na de pitch is het tijd voor een spervuur aan vragen. Eerst vanuit de kritische juryleden op het podium en dan neem jij als bezoekers de regie over om deze ondernemers het hemd van het lijf te vragen. Tijdens de finale pitchen in totaal vier finalisten om de felbegeerde award. De winnaar van de competitie ontvangt ook de prijzenpot van 15.000 euro en de titel: ‘Beste Jonge Onderneming van Nederland’.

Je ontmoet als bezoeker bij dit startup evenement de allerbeste startups van Nederland. De finalisten die de afgelopen jaren op dit podium pitchten haalden samen altijd al voor tientallen miljoenen aan groeigeld op bij investeerders. En dit is voor het startup ecosysteem in Drenthe enorm interessant. Want er zijn meerdere oud deelnemers die inmiddels zaken doen of zelfs hun productie in de provincie Drenthe hebben ondergebracht.

De 12 halve finalisten van de Young Business Award 2020 haalden samen al voor 60 miljoen euro aan groeigeld op bij investeerders. Als bezoeker wil je dit Drentse startup event absoluut niet missen. Dit wordt een avond genieten van fantastische startup en scale-up verhalen die afkomstig zijn van de meest innovatieve bedrijven uit Nederland.

Startup event in Drenthe bezoeken

Ben jij er samen 800 bezoekers bij het startup event in Drenthe? Dat kan! Het bezoeken van de finale is zelfs gratis.

Bekijk hier wanneer de eerst volgende startup event in Drenthe wordt georganiseerd. Hier ontmoet je de allerbeste startups van Nederland en een fantastisch zakelijk netwerk.

De partners van de Young Business Award Foundation maken het gratis bezoeken van het netwerk evenement financieel mogelijk. Meer informatie of jezelf aanmelden als bezoeker kan via het aanmeldformulier.

De vier juryleden tijdens het Drentse startup event Young Business Award in Emmen.

  • De Ondernemer