YBA Groningen

Pitch Groninger startup Mr. Chadd tijden de YBA Groningen. Het startup event in Groningen is jaarlijks de eerste halve finale van de startup competitie Young Business Award.

Wil jij de YBA Groningen gratis bezoeken? Meld jezelf dan hier aan als bezoeker voor de halve finale van de Young Business Award. Het startup event in Groningen wordt jaarlijks georganiseerd in MartiniPlaza.

YBA Groningen

De YBA Groningen is jaarlijks de eerste halve finale van de startup competitie Young Business Award. Het startup event in Groningen biedt een stimulerend programma voor de startupscene in Groningen. Jaarlijks wordt het evenement door zo’n 400 bezoekers bezocht. Het is de ontmoetingsplek voor startups, professionals en investeerders.

De deelnemers die jaarlijks pitchen tijdens de halve finale in Groningen zijn enorm innovatief. Zo haalde de twaalf halve finalisten in 2020 samen voor 60 miljoen aan groeigeld op bij investeerders. Dit is de top van de Nederlandse startupscene.

De eerste zes halve finalisten komen jaarlijks in actie bij de YBA Groningen. Elke deelnemer krijgt 60 seconden om zijn of haar startup te pitchen. Binnen die tijd moet elke startup ondernemer met een pakkende pitch iedereen overtuigen. Waarom moet de kritische jury juist deze startup een finale-ticket geven? Alleen de beste startups keren na de halve finale huiswaarts met een finale ticket op zak. Er worden twee van de in totaal vier finale-tickets vergeven tijdens de eerste halve finale in Groningen.

De winnaars van de halve finales? Die komen later in het jaar opnieuw in actie. Dan staat de finale van de Young Business Award op het programma. Hier strijden de finalisten om het winnen van de startup competitie. De winnaar van de Young Business Award ontvangt de prijzenpot van 15.000 euro en de titel: ‘Beste Jonge Onderneming van Nederland’.

Aanmelden als bezoeker

Het startup event in Groningen bezoeken? Bekijk hier wanneer de eerst volgende editie is. Hier ontmoet je de allerbeste startups van Nederland en een fantastisch zakelijk netwerk. Het netwerk evenement is jaarlijks gratis te bezoeken. De partners van de Young Business Award Foundation maken dit samen financieel mogelijk. Meer informatie of jezelf aanmelden als bezoeker kan via het aanmeldformulier.

Pitch van startup Hotelchamp tijdens de YBA Groningen. De Young Business Award halve finale is met 400 bezoekers het startup event in Groningen.

  • De Ondernemer