Business event

800 bezoekers bij het business event Young Business Award in Drenthe. De Young Business Award organiseert jaarlijks drie business events in Drenthe, Groningen en Leeuwarden.

Business event Drenthe

Het actief bezoeken van business events klinkt voor ondernemer en professionals als de normaalste zaak in de wereld. Toch is het niet vanzelfsprekend dat ondernemer en professionals met regelmaat een business event bezoeken. Wil jij ook graag in contact komen met nieuwe klanten, leveranciers, talenten en investeerders? Bezoek dan binnenkort een business event in Drenthe of lees hier een aantal tips die helpen bij het bezoeken van een business event.

Wil je binnenkort zelf een business event in Drenthe bezoeken? Bekijk hier de agenda met business bijeenkomsten en meld je gratis aan als bezoeker.

Business event

De finale van de Young Business Award. Bij het business event in Drenthe wordt jaarlijks de ‘Beste Jonge Onderneming van Nederland’ bekend gemaakt.

Business event in Drenthe bezoeken

Er bij zijn als bezoekers tijdens een business event is een mooie kans om jezelf bij andere bezoekers in de schijnwerper te zetten. Dit doe je tijdens een business event altijd door zelf actief op mensen af te stappen die je niet kent. Door je eigen verhaal te vertellen aan andere bezoekers. Al blijft het voor de eerste keer bezoeken van een business event altijd een beetje spannend. Hoewel veel mensen zeker niet bang zijn om een praatje te maken met vreemden. Blijft het bezoeken van grootschalige business events bij veel mensen toch een klein beetje voelen als een eerste date. Realiseer je dan ook dat dit waarschijnlijk ook voor andere bezoekers geld. Of dat personen die vaker een business event bezocht hebben dit in het verleden waarschijnlijk ook zo hebben ervaren.

Al is het opdoen van inspiratie en het ontmoeten van nieuwe mensen voor veel mensen de reden om een business event te bezoeken. En wees eens heel eerlijk. Het is ook fijn om even los te komen van de dagelijkse werkzaamheden en anders het zakelijke leven te kijken. Dit los komen helpt voor veel mensen om zich te motiveren nieuwe activiteiten te ondernemen. Het geld voor veel mensen dat ze na het bezoeken van een business event vaak vol zitten met ideeën, inzichten en met nieuwe energie naar hun zakelijk leven kijken. Door te praten met gelijk gestemden of juist te luisteren naar verhalen van mensen die vooruitstrevend zijn. Dit helpt enorm om zelf nieuwe activiteiten op te pakken, jezelf als persoon te ontwikkelen of eindelijk de stap te zetten die je in het verleden niet durfde te zetten.

Startup competitie in Drenthe

Elk jaar organiseert de Stichting Young Business Award drie business events verspreidt over Noord-Nederland. De startup events in Groningen en Leeuwarden zijn beide een halve finale waarin de finalisten van de startup competitie worden geselecteerd. Het derde business event is jaarlijks de finale van de Young Business Award in Drenthe. Bij dit netwerk evenement wordt de ‘Beste Jonge Onderneming van Nederland’ bekend gemaakt en ontvangt de winnaar een prijzenpot t.w.v. 15.000 euro.

60 seconden pitch

60 seconden. Dat is alle tijd die elke startup ondernemer krijgt om met een pakkende pitch iedereen te overtuigen. Want waarom moet zijn of haar startup of scale-up de prestigieuze Young Business Award winnen? Direct na de pitch is het tijd voor een spervuur aan vragen. Eerst vanuit de kritische juryleden op het podium en dan neem jij als bezoekers de regie over om deze ondernemers het hemd van het lijf te vragen. Tijdens de finale in Drenthe pitchen in totaal vier finalisten om de felbegeerde award. De winnaar van de competitie ontvangt ook de prijzenpot van 15.000 euro.

Je ontmoet als bezoeker bij dit business event de allerbeste startups van Nederland. De finalisten die de afgelopen jaren op dit podium pitchten haalden samen altijd al voor tientallen miljoenen aan groeigeld op bij investeerders. En dit is voor het startup ecosysteem in Drenthe enorm interessant. Want er zijn meerdere oud deelnemers die inmiddels zaken doen of zelfs hun productie in de provincie Drenthe hebben ondergebracht.

De 12 halve finalisten van de Young Business Award 2020 haalden samen al voor 60 miljoen euro aan groeigeld op bij investeerders. Als bezoeker wil je dit Drentse business event absoluut niet missen. Dit wordt een avond genieten van fantastische startup en scale-up verhalen die afkomstig zijn van de meest innovatieve bedrijven uit Nederland.

Aanmelden bezoeker business event in Drenthe

Binnenkort zelf een business event in Drenthe bezoeken? Bekijk hier wanneer het eerst volgende finale van de Young Business Award in Drenthe wordt georganiseerd. Hier ontmoet je de allerbeste startups van Nederland en een fantastisch zakelijk netwerk. Een business event die je absoluut niet wilt missen. Het bezoeken van dit business event in Drenthe is gratis.

De partners van de Young Business Award Foundation maken het gratis bezoeken van het netwerk evenement financieel mogelijk. Meer informatie of jezelf aanmelden als bezoeker kan via het aanmeldformulier.

Business event

De startup competitie Young Business Award bestaat uit drie business events met de beste startups van Nederland en is de ontmoetingsplek voor ondernemers, professionals en investeerders. Gedeputeerde Henk Brink maakt op de foto de winnaar van de Young Business Award bekend. Dit business event in Drenthe wordt jaarlijks door 800 bezoekers bezocht.

  • De Ondernemer