Netwerk evenement Leeuwarden

De Young Business Award organiseert jaarlijks een netwerk evenement in Friesland. Dit is jaarlijks de tweede halve finale van de startup competitie. De netwerk bijeenkomst wordt jaarlijks door 400 bezoekers bezocht. Bij het netwerk evenement worden altijd de laatste twee finalisten van de startup-competitie geselecteerd.

Netwerk evenement Friesland

Het bezoeken van een netwerkt evenement is doorgaans een goede manier om jezelf en je onderneming in de spotlights te zetten. Wil jij ook graag in contact komen met nieuwe klanten, leveranciers, talenten en investeerders? Bezoek dan binnenkort een netwerk evenement in Friesland of lees hier een aantal tips voor tijdens het netwerken.

Binnenkort zelf een netwerk evenement bezoeken? Bekijk hier de agenda met netwerk events in Friesland en meld je gratis aan als bezoeker.

startup event

De finale van de Young Business Award in Emmen. Jaarlijks het grootste startup event van Nederland. Bekijk hier de drie startup events die de Young Business Award jaarlijks organiseert in Groningen, Leeuwarden en Emmen.

Halve finale Friesland

Elk jaar wordt de tweede halve finale van de startup competitie Young Business Award (YBA) georganiseerd in Stadsschouwburg De Harmonie. Het zakelijke evenement biedt een stimulerend programma voor de Friese startupscene. Want het netwerk evenement in Friesland ontmoet je samen met 400 bezoekers de top van de Nederlandse startupscene.

Het netwerk evenement in Friesland is jaarlijks de ontmoetingsplek voor 400 bezoekers. Hier komt een steengoed Fries netwerk van ondernemers, professionals en investeerders uit heel de Provincie Friesland samen.

YBA 60 seconden pitch

De startups op dit podium staan aan de vooravond van hun internationale doorbraak. Dit zijn de beste startups van Nederland. Er pitchen bij de halve finale in Friesland zes van de twaalf halve finalisten.

60 seconden. Binnen zo’n korte tijd moet elke startup entrepreneur met een zinderende pitch iedereen overtuigen van zijn of haar startup. Daarna neem jij als bezoekers samen met de kritische jury de regie voor 10 minuten over met een spervuur aan vragen. Er staat veel op het spel. Want slechts twee van de zes halve finalisten keert huiswaarts meet een finale-ticket op zak.

Tijdens de finale strijden later in het jaar tijdens de finale in Emmen om de kristallen award. De winnaar ontvangt ook de prijzenpot van 15.000 euro en de titel: ‘Beste Jonge Onderneming van Nederland’.

Beste startups van Nederland

Bij de Young Business Award staan niet de minste startups op het podium. De halve finalisten haalden de afgelopen jaren samen altijd al voor tientallen miljoenen op bij investeerders. Zo hadden de 12 halve finalisten van de Young Business Award 2020 samen ook al voor 60 miljoen euro aan groeigeld opgehaald bij investeerders. Dit netwerk evenement in Friesland wil je als bezoekers absoluut niet missen. Dit wordt vuurwerk, spanning en sensatie, maar vooral ook genieten van de fantastische verhalen afkomstig van de meest innovatieve startups uit Nederland.

Netwerk bijeenkomst in Friesland bezoeken

Ben jij er samen 400 bezoekers bij het netwerk evenement in Friesland? Dat kan! Het bezoeken van de halve finale in de Friese hoofdstad Leeuwarden is gratis.

Bekijk hier wanneer de eerst volgende halve finale van de Young Business award in Leeuwarden wordt georganiseerd. Hier ontmoet je de allerbeste startups van Nederland en een fantastisch zakelijk netwerk. Een netwerk bijeenkomst die je absoluut niet wilt missen.

De partners van de Young Business Award Foundation maken het gratis bezoeken van het netwerk evenement financieel mogelijk. Meer informatie of jezelf aanmelden als bezoeker kan via het aanmeldformulier.

Netwerk event Leeuwarden

Pitch Friese startup Grenzelooswerk. Het netwerk evenement in Friesland is jaarlijks de tweede halve finale van de startup competitie Young Business Award.

  • De Ondernemer