Netwerk event Friesland

Deelnemer Sven van der Biezen tijdens de Young Business Award halve finale in Leeuwarden. Het startup event in Friesland.

Netwerk evenement in Friesland

De tweede halve finale van de Jonge Ondernemersprijs Young Business Award is jaarlijks altijd een groot netwerk event in Leeuwarden. Dit is de ontmoetingsplek voor ondernemers, professionals en investeerders uit heel de Provincie Friesland. Bij de halve finale in Friesland ontmoet je samen met 400 bezoekers de beste startups van Nederland. Deze startups strijden tijdens dit netwerk event in Leeuwarden om de laatste twee finale-tickets van de startup competitie. De bedrijven met een finale-ticket strijden tijdens de finale in Emmen om de prijzenpot van 15.000 euro en de titel: ‘Beste jonge onderneming van Nederland’. De deelnemende startups tijdens de halve finale in Leeuwarden zijn enorm innovatief en dagen de gevestigde orde uit om te vernieuwen. Want het moet beter. En het kan beter. Met vaak al miljoenen euro’s groeigeld opzak brengen deze startups baanbrekende innovaties naar de markt. De afgelopen jaren hebben de deelnemende startups in Leeuwarden al tientallen miljoenen euro’s aan groeigeld opgehaald bij investeerders.

De afgelopen jaren werd netwerk evenement in Friesland gepresenteerd door niemand minder dan Jan Versteegh. Zo was Jan Versteegh het gezicht en de presentator van de halve finale in Friesland. Messcherp, kritisch en met humor kletste hij het startup event in Leeuwarden vaardig aan elkaar. Sinds 2020 neemt Sander Schimmelpenninck zijn rol als presentator van het Friese netwerk event over. Als hoofdredacteur van Quote, presentator van tv-programma’s Dragons’ Den en Op1 is Sander Schimmelpenninck een spraakmakende opvolger van Jan Versteegh.

Ook dit jaar maken we er opnieuw een prachtig ondernemend event van in stad Leeuwarden. Dit belooft een Gronings netwerk evenement te gaan worden waar nog lang over nagepraat gaat worden.

Evenement gratis bezoeken

Wanneer is de Young Business Award halve finale in Friesland? Het netwerk event wordt jaarlijks vlak voor de zomer (medio juni) georganiseerd in De Harmonie te Leeuwarden.

Kan ik dit netwerk event in de Provincie Friesland bezoeken? Dat kan! Gratis zelfs. Hier ontmoet je de allerbeste startups van Nederland en een fantastisch zakelijk netwerk. De partners van de Young Business Award Foundation maken dit samen financieel mogelijk. Meer informatie of jezelf aanmelden als bezoeker kan via het aanmeldformulier

Netwerk event Friesland

Er bij zijn als bezoekers tijdens een netwerk evenement is een mooie kans om jezelf bij andere event bezoekers in de schijnwerper te zetten. Dit doe je tijdens netwerk evenementen altijd door zelf actief op mensen af te stappen die je niet kent. Door je eigen verhaal te vertellen aan andere bezoekers. Al blijft het voor de eerste keer bezoeken van een netwerk event altijd een beetje spannend. Hoewel veel mensen zeker niet bang zijn om een praatje te maken met vreemden. Blijft het bezoeken van grootschalige zakelijk evenementen bij veel mensen toch een klein beetje voelen als een eerste date. Realiseer je dan ook dat dit waarschijnlijk ook voor andere bezoekers geld. Of dat personen die vaker een netwerk evenement bezocht hebben dit in het verleden waarschijnlijk ook zo hebben ervaren.

Al is het opdoen van inspiratie en het ontmoeten van nieuwe mensen voor veel mensen de reden om een zakelijk event te bezoeken. En wees eens heel eerlijk. Het is ook fijn om even los te komen van de dagelijkse werkzaamheden en anders het zakelijke leven te kijken. Dit los komen helpt voor veel mensen om zich te motiveren nieuwe activiteiten te ondernemen. Het geld voor veel mensen dat ze na het bezoeken van een zakelijk event vaak vol zitten met ideeën, inzichten en met nieuwe energie naar hun zakelijk leven kijken. Door te praten met gelijk gestemden of juist te luisteren naar verhalen van mensen die vooruitstrevend zijn. Dit helpt enorm om zelf nieuwe activiteiten op te pakken, jezelf als persoon te ontwikkelen of eindelijk de stap te zetten die je in het verleden niet durfde te zetten.