De bekendmaking winnaar Young Business Award (YBA). De YBA Drenthe is het grootste netwerk evenement in de Provincie Drenthe. Bekijk hier meer informatie over de eerst volgende editie van de YBA in Drenthe.

Wil jij de YBA Drenthe (gratis) bezoeken? Meld jezelf dan hier aan als bezoeker voor de finale Young Business Award in het Atlas Theater te Emmen. 

YBA Drenthe

De finale van de startup competitie Young Business Award (YBA) is jaarlijks het grootste netwerk event in Drenthe. Bij de YBA Drenthe komen ondernemers, media en investeerders uit heel de Provincie Drenthe en ver daar buiten samen in het Atlas Theater in Emmen. Bij de finale van de startup competitie ontmoet je samen met 800 zakelijke bezoekers de beste startups van Nederland. Tijdens dit netwerk evenement strijden de finalisten om de prijzenpot van 15.000 euro en de titel: ‘Beste jonge onderneming van Nederland’. De deelnemende startups zijn enorm innovatief en dagen de gevestigde orde om te vernieuwen. Want het moet beter. En het kan beter. Met al miljoenen euro’s groeigeld opzak brengen deze startups baanbrekende innovaties naar de markt. De afgelopen jaren hadden de finalisten samen al tientallen miljoenen euro’s aan groeigeld opgehaald bij investeerders.

De afgelopen jaren passeerde veel bekende Nederlanders de revue tijdens YBA in Emmen. Zo was Jort Kelder jaren lang het gezicht en de presentator van de Jonge Ondernemersprijs. Messcherp en kritisch kletste hij het startup event altijd vaardig aan elkaar. Sinds 2020 neemt Sander Schimmelpenninck zijn rol als presentator over. Als hoofdredacteur van Quote, presentator van tv-programma’s Dragons’ Den en Op1 is Sander Schimmelpenninck een spraakmakende opvolger van Jort Kelder. De keynote’s van het Drentse netwerk event werden de afgelopen jaren o.a. gegeven door bekende Nederlanders als Prins Constantijn, Oscar Kneppers, etc.

Ook dit jaar maken we er opnieuw een prachtig ondernemend event van. Dit belooft een netwerk evenement te gaan worden waar nog lang over nagepraat gaat worden.

Netwerk evenement gratis bezoeken

Wanneer is het grootste netwerk event in Drenthe? De YBA Drenthe wordt jaarlijks georganiseerd. Bekijk hier wanneer de eerst volgende editie van het Drentse startup event is. Het evenement is gratis te bezoeken. Hier ontmoet je de allerbeste startups van Nederland en een fantastisch zakelijk netwerk. De partners van de Young Business Award Foundation maken dit samen financieel mogelijk. Meer informatie of jezelf aanmelden als bezoeker kan via het aanmeldformulier.

  • De Ondernemer